Workshops

Workshops hebben naast een theoretisch gedeelte een actiever deel in zich. In het actieve deel ga je zelf aan de slag met de ingekochte (natuurvoedings)producten en gaan we gezamenlijk alles proeven. Aan het eind van de workshop worden alle "restjes" meegenomen

Mogelijke onderwerpen zijn Koken met het seizoen, Goed zoet, Spreads & Dips.

Lezingen

Tijdens lezingen die ik geef over voeding probeer ik inzicht te geven over wat gezonde voeding is, te inspireren en te zorgen dat je zelf leert bedenken wat voor jouw gezonde voeding is.
De lezingen zijn informatief en interactief, wat betekent dat er voldoende inbreng en tijd voor vragen is. De inhoud van een lezing kan

gaan over algemene thema’s als gezonde voeding, kindervoeding of bijvoorbeeld voeding voor de ouder wordende mens, maar ook specifiek over suiker, granen of peulvruchten. Naast informatie is er altijd iets te proeven!

Soep

Soep op het werk? 

De maaltijdsoepen die ik lever zijn vegetarisch, biologisch, met groente uit het seizoen en volwaardig door het toevoegen van peulvruchten, granen, zaden/pitten en room.

De soep wordt warm geleverd in hoeveelheden van 5 of 10 liter.

Moestuin

In de moestuin van Puur Genne wordt op biologische wijze getuinierd. De producten die hier geoogst worden, worden gebruikt voor lezingen, workshops, soep en natuurlijk voor gebruik in eigen keuken!