Suzette

Na mijn fysiotherapie-opleiding aan de Hogeschool van Rotterdam heb ik 14 jaar fulltime gewerkt als fysiotherapeut. Naast mijn baan was ik al van kinds af aan veel bezig met bloemen en planten, vanaf 2005 ben ik daarom één dag per week aan de slag gegaan als vrijwilliger bij ’n Groene Kans, een biologische tuinderij in het buitengebied van Utrecht. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met natuurvoeding.

 

In 2009 hebben wij als gezin Utrecht verlaten om ons te vestigen in Genne, een buurtschap gelegen aan de Overijsselse Vecht tussen Zwolle en Hasselt. Dit was meteen het moment om de fysiotherapie volledig vaarwel te zeggen en een nieuw onbekend avontuur tegemoet te gaan… In dat jaar startte ik met de opleiding voor Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof in Driebergen en ben ik aan de slag gegaan bij Gooody Fooods, een natuurvoedingswinkel in Zwolle. In 2014 rondde ik de opleiding af en sinds 1 oktober 2014 ben ik gestart met m’n eigen onderneming Puur Genne. 

Naast het werk bij PuurGenne  ben ik in mijn vrije tijd graag bezig in mijn moestuin, lees ik graag boeken over eten en probeer recepten uit!